Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ;

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που πριν λίγες μέρες ήθελε να μας κυβερνήσει;
Από DEFKALION76 στις 26/10/2007

Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα εξουσίας, έχει ήδη κυβερνήσει περίπου μια εικοσαετία και είναι απαραίτητο ως αξιωματική αντιπολίτευση, να επιδεικνύει σοβαρότητα και να εκπέμπει αξιοπιστία.

Η σύγκρουση για την καρέκλα της προεδρίας παρά του ότι είναι ζωτικής σημασίας και θα καθορίσει το χαρακτήρα του κόμματος τα επόμενα χρόνια έχει λάβει διαστάσεις καθαρά προσωπικών διαφορών που υπερτονίζουν τις εσωκομματικές διαφορές και οδηγούν σεανεξέλεγκτη σύγκρουση με δύσκολα επουλώσιμες τις πληγές που προκαλούν οι προσωπικοί διαξιφισμοί.

Η συμβίωση δεν είναι απαραίτητη συνθήκη η αξιοπιστία όμως είναι.

Και κυρίως για το ένα από τα δύο κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα.

Αν κυριαρχούσε η πολιτική στην σύγκρουση δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί με θέσεις και αντιθέσεις προκύπτουν οι συνθέσεις και οι προτάσεις για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

Οι ψηφοφόροι του κόμματος διαπιστώνουν τώρα ότι πολλές από τις κατηγορίες του παρελθόντος, για τις οποίες το Πασόκ ως κυβέρνηση δεν αναλάμβανε καμιά ευθύνη, απευθύνονται και αποδίδονται τώρα μεταξύ των αντιμαχόμενων στρατοπέδων.

Το Πασόκ τελικά δεν ήταν ποτέ πραγματικά ενωμένο και δυνατό. Η διαχείριση της εξουσίας και του δημόσιου χρήματος δημιουργούσε την πλαστή εικόνα του ενωμένου και δυνατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: