Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2008

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ – 5 ΣΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Από την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, χθες, στη Βουλή:

1. Πρώτο μήνυμα: «Θα καθυστερούμε και θα εμποδίζουμε κάθε νομοσχέδιο που προσπαθείτε να περάσετε από τη Βουλή χωρίς διάλογο, χωρίς προετοιμασία, χωρίς σεβασμό στην ελληνική κοινωνία».

2. Δεύτερο μήνυμα: «Δεν δεχόμαστε και δεν θα αφήσουμε να περάσει η αντίληψη της μοιρολατρίας στον ελληνικό λαό. Είναι συστηματική, η προσπάθειά σας να χειραγωγήσετε και να κάμψετε το ηθικό του Ελληνικού λαού».

3. Τρίτο μήνυμα: «Την πρώτη τετραετία, ο λαός σας έδωσε ελευθερία χειρισμών. Την μετατρέψατε σε αυθαιρεσία, παντού. Σήμερα, δεν έχετε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού γιατί την προδώσατε. Όχι άλλη ανοχή στη Νέα Δημοκρατία».

4. Τέταρτο μήνυμα: «Τελείωσε η εποχή που μπορούσατε να επικαλεστείτε το παρελθόν. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτά που δώσαμε στην Ελλάδα. Και είμαστε πάντα έτοιμοι, οποιαδήποτε στιγμή, να συγκριθούμε. Η συνεχής επίκληση του παρελθόντος, αποδεικνύει τη γύμνια, την αδυναμία σας, την ένδοιά σας. Ούτε ιδέες, ούτε σχέδιο, ούτε έργο».

5. Πέμπτο μήνυμα: «Η πρωτοβουλία μας είναι σε απόλυτη αντιστοιχία με το κοινό αίσθημα της ελληνικής κοινωνίας. Παρά τα επικοινωνιακά τρυκ της κυβέρνησης, παρά τις συστηματικές προσπάθειες χειραγώγησης των Μέσων Ενημέρωσης με κρατικές διαφημίσεις και άλλου είδους εξυπηρετήσεις, σήμερα, η κυβέρνηση παρουσιάζει πρόωρη γήρανση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: