Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Δημοσκοπησεις ΜΜΕ και συμφεροντα

"Φταίνε τα οργανωμένα συμφέροντα"

ΝΕΟ ΚΥΜΑ δηλώσεων από στελέχη του ΠΑΣΟΚ με αναφορές σε «οργανωμένα συμφέροντα», Μέσα Ενημέρωσης που δεν προβάλλουν το Κίνημα και αιχμές για τις δημοσκοπήσεις εκδηλώθηκε χθες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χρήστος Παπουτσής εξέφρασε την άποψη (ΝΕΤ 105,8) ότι «οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό χρησιμοποιούνται με πολύ έντεχνο τρόπο, προκειμένου να αποκρύψουν το παραγόμενο αποτέλεσμα από την πολιτική της κυβέρνησης και ταυτόχρονα να επέμβουν στα εσωτερικά των πολιτικών κομμάτων», ενώ υιοθέτησε τη θέση του κ. Πετσάλνικου πως κάποια ΜΜΕ δεν αναδεικνύουν κορυφαίες παρεμβάσεις του κ. Παπανδρέου όπως π.χ. τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την πρότασή του για αλλαγή του πολιτικού συστήματος.

Παράλληλα τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τη λύση «αρέσει δεν αρέσει στα οργανωμένα συμφέροντα».

Την ίδια ώρα ο Στέφανος Τζουμάκας δήλωνε στον 9.84 ότι βλέπει «πρεμούρα όλων για τις δημοσκοπήσεις». Υποστήριξε δε ότι οι δημοσκοπήσεις «είναι σε μεγάλο βαθμό» στημένες, αναφερόμενος σε σύμπραξη εξωθεσμικών κέντρων με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα δίκτυα Μέσων Ενημέρωσης και επιχειρηματιών. Μιλώντας στο ίδιο ραδιόφωνο ο Χρήστος Βερελής είπε ότι «είναι απαραίτητο να υπάρξει περιστολή των υπερεξουσιών της εκάστοτε κομματικής ηγεσίας», ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος ανέφερε στον Αlpha ότι «πρέπει να ξαναχτίσουμε ένα ΠΑΣΟΚ που θα στραφεί προς τα αριστερά».

Δειτε τώρα τα πρωτοσελιδα σήμερα

Τα σημερινά Νέα ...



και η ελευθεροτυπια... και το Έθνος...


Ακούστε όμως νέα του ΠΑΣΟΚ χθές ...


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή για τις υποκλοπές
Η συγκάλυψη σημαίνει συνενοχή

«Η Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή είναι απολύτως αναγκαία, διότι έχει ως ύψιστη υποχρέωση να ρίξει άπλετο φως στις πολιτικές διαστάσεις του σκανδάλου των υποκλοπών»

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη
Ο Λαός απαιτεί ουσιαστική αλλαγή

«υπάρχουν λίγοι και ισχυροί, οι παρασιτικοί, οι οποίοι θέλουν το κράτος λάφυρο και είναι αυτοί που φοβούνται το ΠΑΣΟΚ». Και πρόσθεσε: «Σήμερα, υπάρχει στη χώρα μας ένα νέο κατεστημένο, συγκεντρωτικό, γραφειοκρατικό, οικονομικό, μιντιακό, από το οποίο εμείς καλούμαστε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο - από την κυβερνητική μας εποχή. Το κάνουμε και γινόμαστε η δύναμη ανατροπής για το αύριο»


μουγκα οι φυλλαδες...

4 σχόλια:

αντωνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
αντωνης είπε...

Καλησπερα. Πολυ ομορφο ποστ.
Θα ηθελα να μου επιτρεψεις να το αναρτησω και εγω στο δικο μου blog. (με τον ενα και μοναδικο τροπο που υπαρχει, τουλαχιστον για μενα)

Μάρτιος 05, 2008

xazopouli είπε...

ελευθερα...

marianaonice είπε...

Δεν είναι τυχαίος ο Ρουσόπουλος φίλοι μου! Αυτός είναι ο ρόλος του και τον έχει άριστα πετύχει: η φίμωση των ΜΜΕ και ο χορός τους στο ρυθμό που αυτός παίζει...

Πάντως θέλω να πω ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σημερινό μας χάλι! Και αν σήμερα κλαίει και οδύρεται, ας αναζητήσει τις ευθύνες της και ας κάνει την αυτοκριτική της...
Στο κάτω-κάτω της γραφής εμείς πληρώνουμε τα σπασμένα σήμερα, παραδομένοι στα νύχια των σημερινών σωτήρων μας!!...
Στο ομαδικό μπλογκ "προτάσεις για τη διαφθορά", που βλέπω ότι το έχεις στα αγαπημένα σου, θα δεις ένα σχετικό θέμα που οι προηγούμενοι το ετοίμασαν και οι νυν ...το χαίρονται!!!