Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Πάγκαλος: σφοδρή επίθεση σε Σουφλιά

“Επιτέλους μίλησε. Μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν άκουγε αλλά επί τέσσερα χρόνια δεν μίλαγε κιόλας…”

Τα απανωτά πυρά της Αντιπολίτευσης και ειδικά του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου δέχτηκε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς κατά την εκδήλωση που διοργάνωσε την Τρίτη το ΙΣΤΑΜΕ για το Εθνικό Χωροταξικό.

Ο κ. Πάγκαλος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «κραυγαλέο ψεύτη» τον κ. Σουφλιά, σχολιάζοντας τη φράση που χρησιμοποιεί συχνά ο Θεσσαλός πολιτικός ότι η Ελλάδα αποκτά για πρώτη φορά ολοκληρωμένο εθνικό χωροταξικό. «Και το ΠΑΣΟΚ είχε εκπονήσει χωροταξικό επί θητείας στο υπουργείο της Βάσως Παπανδρέου, το οποίο θα είχε ψηφιστεί εάν δεν είχαμε πρόωρες εκλογές. Ο κ. Σουφλιάς θέλει να γεννήσει το χωροταξικό χάρτη όπως ο Δίας έβγαλε από την κοιλιά του την Αθηνά» είπε ο κ. Πάγκαλος.

Από τα βέλη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, δεν ξέφυγε oύτε η συνολική στάση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ στα περιβαλλοντικά ζητήματα. «Δεν έχει παραστεί σε κανένα συμβούλιο υπουργών περιβάλλοντος της ΕΕ, αγνοεί τις συζητήσεις για θέματα που άπτονται του υπουργείου του στη Βουλή και όσες φορές εμφανίζεται στη κοινοβούλιο το κάνει για να ψηφίζει τα νομοθετήματα της κυβέρνησής του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: