Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2008

Παπανδρέου: Καταπολέμηση των μονοπωλίων

Την εφαρμογή των νόμων για την καταπολέμηση των μονοπωλίων και ολιγοπωλίων, καθώς και τη μείωση των τιμών στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ προκειμένου να καταπολεμηθεί η ακρίβεια, ζήτησε από την κυβέρνηση ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Σε δήλωσή του, σε ένα διάλειμμα της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου,ο Γ. Παπανδρέου επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το θέμα της ακρίβειας και τόνισε ότι η Ελλάδα μετατρέπεται στην πιο ακριβή χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Και μίλησε για κλοπή του λαϊκού εισοδήματος, ενώ οι λίγοι ευημερούν.

Η χώρα, πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και επέρριψε γι΄ αυτό τις ευθύνες στην κυβέρνηση, η οποία, όπως τόνισε, αδρανεί, ανέχεται και κλείνει τα μάτια σε συγκεκριμένα συμφέροντα. Ανομία και ασυδοσία χαρακτηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία ούτε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους ενεργοποιεί, ούτε επιβάλλει χρηστούς κανόνες στην αγορά, είπε.

Δεν αρκούν τα παρακάλια στους επιχειρηματίες, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου και αναφερόμενος στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προτείνει δυναμικές παρεμβάσεις για να μειωθούν οι τιμές στα βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Οπως τόνισε επίσης ο κ. Παπανδρέου, οι μειώσεις τιμών που ανακοινώθηκαν από ορισμένες επιχειρήσεις δείχνουν ότι υπάρχουν περιθώρια, αλλά η κυβέρνηση δεν θέλει να το αντιληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: