Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008

''Εκτός ΠΑΣΟΚ οι εμπλεκόμενοι σε διαφθορά''

"Το ΠΑΣΟΚ σε αντιδιαστολή με την τακτική συγκάλυψης, που ακολουθεί η ΝΔ, θα αναστέλλει την ιδιότητα του μέλους του Κινήματος σε όσους έχουν σοβαρή εμπλοκή στην υπόθεση της Siemens", δήλωσε προ ολίγου ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Διευκρίνισε ότι η αναστολή αυτή "δεν αποτελεί τεκμήριο για το αποτέλεσμα της δικαστικής ερευνητικής διαδικασίας" και πρόσθεσε ότι "το ΠΑΣΟΚ περιμένει να το ακολουθήσει σε αυτή του την πράξη και η ΝΔ".

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι η υπόθεση αυτή φέρνει στην επιφάνεια τις μεγάλες αδυναμίες του πολιτικού μας συστήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προτάσεις που έχει κάνει για την καταπολέμηση της διαφθοράς ο Γιώργος Παπανδρέου, στις οποίες εκτός από τη δέσμη συγκεκριμένων μέτρων, περιλαμβάνονται η δημόσια πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό και το αίτημα συνάντησης των πολιτικών αρχηγών με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Επίσης, ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι στο θέμα της Siemens το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου έχουν επανειλημμένως ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Εξορμήσεις από κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιήσουν εξόρμηση σε όλους του νομούς της χώρας από σήμερα έως και την Κυριακή 22 Ιουνίου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών των Κινήματος στα θέματα της ακρίβειας και της μειωμένης αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών.

Τα στελέχη του Κινήματος θα ενημερώσουν τους πολίτες για τις οδυνηρές επιπτώσεις της πολιτικής της Ν.Δ., που έχει οδηγήσει σε εκτίναξη του πληθωρισμού σε προ δεκαετίας επίπεδα και, παράλληλα, για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ που έχουν στόχο την προστασία του εισοδήματος των μεσαίων στρωμάτων, των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Την επόμενη εβδομάδα, Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιηθούν εξόρμηση σε Δήμους του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: