Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ - Συνέντευξη στον Ρ/Σ Alpha και στο δημοσιογράφο κ.Μπ.Παπαναγιώτου για την υπόθεση SIEMENS

Για την υπόθεση της Siemens στην εκπομπή «Τι Τρέχει» με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου



Ανδρέας Λοβέρδος: (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ)
«Συμμερίζομαι απολύτως τις ανακοινώσεις και τα επιχειρήματα του ΠΑΣΟΚ και σε ότι αφορά τη μονομερή φορά της έρευνας και σε ότι αφορά την αποτυχημένη απόπειρα να σπιλώσουν τον Γ. Παπανδρέου.

Έχουμε μαρτυρίες από τη Γερμανία πως πολλά εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για τη δωροδοκία των 2 μεγάλων κομμάτων και όχι μόνο αυτών και η έρευνα σε ότι αφορά την Ελλάδα, γίνεται μονομερώς για το ΠΑΣΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι όταν τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα λένε όλα στο φως, δεν εννοούν όλα τα κόμματα το ίδιο πράγμα. Η ΝΔ αποδεικνύεται περίτρανα πως εννοεί τη μισή αλήθεια στο φως».

«Εκτιμώ ότι η προκαταρκτική έρευνα αυτή έκλεισε άρον- άρον και αυτό το κλείσιμο χάριν της κυρίας ανάκρισης, σημαίνει ότι θα μας πάρει πάρα πολύ χρόνο να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί και για πάρα πολύ καιρό ακόμη το πολιτικό σύστημα της χώρας θα είναι δέσμιο των αποκαλύψεων που αφορούν το διεθνές σκάνδαλο της Siemens».

Μήπως είχε βιαστεί ο κ. Παπανδρέου και έσπευσε να ενοχοποιήσει το σύνολο του ΠΑΣΟΚ και την προηγούμενη κυβερνητική του θητεία εφόσον η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική;

«Σε καμία περίπτωση η όλη ιστορία του διεθνούς σκανδάλου της Siemens δεν αποτελεί μια ευκαιρία για εσωτερικές αντιπαραθέσεις στο ΠΑΣΟΚ και ομφαλοσκόπηση. Δεν θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί οι απαντήσεις έχουν δοθεί από τη ζωή την ίδια.

Συμφωνώ απολύτως με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος χθες ότι είναι μονομερής η έρευνα και γίνεται μια αποτυχημένη απόπειρα να «βάλουν στο κάδρο» τον πρόεδρο του Κινήματος.

Η ΝΔ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι και ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου και ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν και είναι ηγέτες των οποίων η εντιμότητα δεν αμφισβητήθηκε και δεν αμφισβητείται σε καμιά περίπτωση.

Πρέπει να ξέρουν οι της ΝΔ ότι αν επιχειρηθεί με αυτό τον ανάρμοστο τρόπο, αυτό τον ύποπτο τρόπο, να σπιλωθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τότε γαία πυρί μιχθήτω. Κάθε απόπειρα ένοχη, ύποπτη, επικίνδυνη να εμπλακεί το ΠΑΣΟΚ με αυτό τον παράνομο και απαράδεκτο τρόπο, θα βρει όλα τα στελέχη και τα μέλη του κινήματος απέναντι. Αυτό πρέπει να το λάβει καλά υπόψη της η ΝΔ και τα στελέχη της που μαγειρεύουν όσα μαγειρεύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: