Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

ΠΑΣΟΚ: Η δίωξη για την εξαγορά της «Γερμανός» μας δικαιώνει

«Στο ΠΑΣΟΚ αισθανόμαστε ότι η δίωξη αυτή μας δικαιώνει» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, αναφερόμενος στην υπόθεση με την εξαγορά της Γερμανός από την Cosmote [COSr.AT] Σχετικά άρθρα .

Παράλληλα έθεσε δύο ερωτήματα προς το κυβερνών κόμμα: «Τι σκοπεύει να κάνει με το γεγονός ότι η διοίκηση του ΟΤΕ, που σήμερα κατηγορείται για κακούργημα, είναι η ίδια διοίκηση που πρόσφατα πώλησε τον ΟΤΕ [OTEr.AT] Σχετικά άρθρα στην Deutsche Telecom και αν σκοπεύει να αναλάβει τις δικές της πολιτικές ευθύνες, εφόσον γνώριζε για τη συγκεκριμένη εξαγορά, και να μας πει ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών και ο αρμόδιος τότε υπουργός Μεταφορών την άποψή τους μετά τη σημερινή άσκηση δίωξης».

Ερωτηθείς αν υπάρχει και θέμα απόδοσης και ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε πως περιμένει την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομίας «γιατί δεν έχει διαψεύσει ότι ήταν ενήμερος».

Πρόσθεσε δε πως «οι ευθύνες του κ. Αλογοσκούφη είναι πρωτίστως πολιτικές για μια διοίκηση που σήμερα κατηγορείται για κακουργήματα και γιατί είναι η ίδια διοίκηση που πρόσφατα πώλησε με αδιαφανείς διαδικασίες τον ΟΤΕ και από εκεί και πέρα αν υπάρχουν και άλλες ευθύνες πρέπει να διερευνηθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: