Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Μαυρίστε τους Μαυρογυαλούρους

Από το PRESSME.GR

"Σε μόνιμο πανελίστα της εκπομπής του Νίκου Μάνεση στον Alpha εξελίσσεται ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος. Από το πρωί έχει πιάσει... στασίδι για τα θέματα που αφορούν τα εργασιακά και την οικονομία. Τις τελευταίες ημέρες η φημολογία εντείνεται γύρω από το όνομά του. Ακούγεται ότι θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Β' Αθηνών."

Αυτό ακριβώς είναι το φαινόμενο των προηγούμενων χρόνων... η χρήση της εικόνας δηλαδή, απλά και μόνο για να γίνουμε γνωστοί, να μας ψηφίσουν να... γινουμε οι εκλεκτοί εκπρόσωποι ...

Χρήση της εικόνας... από ποιον! αυτόν που την χρησιμοποιεί για να γίνει γνωστός; ή μήπως από αυτόν που την διαθέτει για να τον κάνει γνωστό;

Και εκλεκτός εκπρόσωπος ... ποιού; αυτού που τον εκλέγει; ή μήπως αυτού που διαθέτει την εικόνα;

Δεν χρειάζεται να.. ασχοληθούμε περεταίρω φιλοσοφικά με το... φαινόμενο. Αρκετά ασχοληθήκαμε απ' τον καναπέ μας μ' αυτό τόσα χρόνια.

Χρειάζεται όμως - αυτή είναι η άποψή μου - να ασχοληθούμε με ΠΡΑΞΗ μ' όλους αυτούς (αλήθεια κε καθηγητά, πότε διδάσκεις εσύ... ώς ΜΟΝΙΜΟΣ δημόσιος λειτουργός που είσαι όταν ΚΑΘΕ μέρα βρίσκεσαι στην Αθήνα και τον Alpha, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης δεν είσαι;) ... ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Ας δώσουμε ένα τέλος στους υπάλληλους των αφεντικών! Ας αποκτήσουμε τους δικούς μας εκπροσώπους επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: