Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Προς Info Press (για το ζήτημα του Τενέζου)

Φτάνει μεγάλε... μας τα χεις κανει λάστιχο με τον Τενέζο.

Διακρίνω μια φοβερή εμπάθεια - παρότι έχω κι εγώ ερωτηματικά και ζητώ επιβεβαιώσεις για το θέμα - μια εμπάθεια που με οδηγεί στο συμπέρασμα οτι για μια ακόμη φορά λειτουργείς ως παπαγαλάκι, φερέφωνο κάποιων.

Εχω σιχαθεί τα παπαγαλάκια, τους λακέδες, τους ρουφιάνους τους δημοσιογράφους, τα σκουλήκια.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Γιατί τον παραπλανούν!! και τον κοιμίζουν.

Όσο για τον Τενέζο... το έχω γράψει ως σχόλιο κάπου...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των εργαζομένων στην επιχείρησή του, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ επί του θέματος. Να ενημερώσουν όλους μας για το τι ισχύει, ποια είναι η αλήθεια.

Αν η αλήθεια ανήκει στον Τενέζο, τότε είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ μας (και πρώτα απ' όλα των εργαζομένων σ' αυτόν) να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στο πλάι του.

Αν ΟΧΙ, τότε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΟΥΜΕ την ακεραιότητα ενός αγώνα που ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!

Τον αγώνα ενάντια στα ΚΑΡΤΕΛ, ενάντια σ' όλους αυτούς που μας κρατούν στην μιζέρια των 700 ευρώ. ΕΝΑΝΤΙΑ Σ' ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.

Τέλος, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων των κομμάτων να πάρουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ στο συγκεκριμένο ζήτημα. ΙΔΙΩΣ το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς.

Γιατί ως τώρα ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ακούμε, και μάλλον λόγω της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα (μόνο στα blogs φυσικά... γιατί σε άλλα μέσα ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ) αλλά και των επερχόμενων εκλογών (ψηφοθηρία το λένε).

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΡΑ!!!

ΑΠ' ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: