Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

Tο "καρτάλι" της Πυλαίας... ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ

Ηρθε στο σπίτι μου το παρακάτω έντυπο, το οποίο - φως φανάρι - είναι η πρώτη προεκλογική "προσπάθεια" του νυν Δήμαρχου Πυλαίας "κυρίου" Καρτάλη.
Πέρα από το πλαστικό, στημένο και ΨΕΥΤΙΚΟ χαμόγελο ενός ακόμη πολιτικάντη, που νομιζει οτι ο Δήμος του ειναι ΠΙΤΣΑΡΙΑ (ακου εκεί... μ ενα τηλεφώνημα δημότης...)
αυτό που πραγματικά με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου είναι πως το έντυπο αυτό έφτασε στο σπίτι μου μέσα στον φάκελο που ακολουθεί Ο οποίος φάκελος - όπως παρατηρείτε επάνω δεξιά - έχει πληρωμένο τέλος και μάλιστα ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ!
Αυτός ο ΑΧΡΕΙΟΣ λοιπόν πέταξε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ευρώ - τέτοιοι φακελοι μοιράστηκαν ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ και ΤΑ ΤΕΛΗ που πληρώνω εγώ, εσύ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ! για να κάνει... "προεκλογικό" αγώνα!
Κάτι τέτοια ανθρωπάρια, μπλε, κοκκινα, πρασινα, δεν εχει σημασία, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: