Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

«Βραχίονα κυβερνητικής προπαγάνδας» χαρακτηρίζει την ΕΡΤ το ΠΑΣΟΚ

Για απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά καταγγέλλει τη διοίκηση της ΕΡΤ, το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «έχει μετατρέψει τη δημόσια τηλεόραση σε βραχίονα της κυβερνητικής προπαγάνδας». Προειδοποιεί, μάλιστα, πως εάν δεν αλλάξει η κατάσταση, θα προσφύγει στο ΕΣΡ και τη Δικαιοσύνη.



Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την δημόσια τηλεόραση ότι «γράφει ένα νέο ‘έπος’ προπαγάνδας που θα ζήλευε κάθε εταιρεία προβολής και διαφήμισης, για λογαριασμό της ΝΔ».


Όπως καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ, η διοίκηση της ΕΡΤ «διαχειρίζεται τον τηλεοπτικό χρόνο κατά το δοκούν, χρησιμοποιεί το ρεπορτάζ με τρόπο που η ΝΔ να θέτει ερωτήματα ή να προβάλλει στοιχεία που φαίνεται ότι μένουν αναπάντητα και κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, διαθέτει τεχνικά μέσα για την κάλυψη των δραστηριοτήτων των πολιτικών αρχηγών, με δύο μέτρα και δύο σταθμά, έχει επιστρατεύσει νέες μεθόδους για την προβολή των θεμάτων που επιλέγει να δώσει έμφαση η ηγεσία της ΝΔ, προβάλει δραστηριότητες υπουργών, που είναι ενταγμένες στην προσωπική και κομματική προεκλογική τους καμπάνια, και 'βάζει στο ψυγείο' δημοσιογράφους επειδή απλώς καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ ή δεν τους είναι αρεστοί».

 
Το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει το κόμμα για να επισημάνει όλες αυτές τις ενέργειες, «η διοίκηση της ΕΡΤ παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει».


«Είναι προφανές ότι η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης έχει πάρει τις αποφάσεις της και για την προεκλογική περίοδο. Έχει μετατρέψει τη δημόσια τηλεόραση σε βραχίονα της κυβερνητικής προπαγάνδας» τονίζει.


απο τα ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: