Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

ΙΔΟΥ ΤΑ 3 ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ

Θα τολμήσετε να βάλετε στην φυλακή αυτούς τους τρεις;

Παύλος Ψωμιάδης (ΑΣΠΙΣ) : Το μεγαλύτερο σκάνδαλο με την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και 1εκ. ασφαλισμένους που έπεσαν θύματα του. Πάνω από 500εκ. ευρώ έχουν εξαφανιστεί και κορόιδεψε το κράτος με την πλαστή εγγυητική ύψους 550 εκ. ευρώ (φίλος της Πετραλιά και του Γ.Παπαθανασίου ενώ στο σπίτι του είχε πάει και ο Καραμανλής)

Γιώργος Κουρής (Αυριανή - Alter) : Από το 2003 εκκρεμεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο εικονικών τιμολογίων στο οποίο εμπλέκεται καναλάρχης και το κανάλι του οποίου έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο 50 εκ. ευρώ το οποίο ως διαμαγείας "καθαρίστηκε". Προστατευόμενοι του είναι ο Γιώργος Αλογοσκούφης που επί θητείας του "έθαψε" το θέμα και ο Αντώνης Μπέζας (τότε υφυπουργός) που υπέγραψε την αναίρεση του προστίμου. Τον προστατεύουν και τα ΜΜΕ αλλά και οι εκπομπάρχες(Μάκης, Χατζηνικολάου κ.α.)

Γιάννης Ραπτόπουλος (EXPRESS SERVICE) : Χρωστάει στο δημόσιο (ΙΚΑ) 40εκ. ευρώ και έχει το θράσος να το ομολογεί! Προστατευόμενος του Μάκη Τ.(κουμπάρος του) και των πολιτικών Ευρ. Στυλιανίδη(τον στήριξε στο μονοπώλιο), Άκη Τσοχατζόπουλου και Χρ. Θεοδώρου (καθάρισαν οφειλές παρά τις αποφάσεις δικαστηρίων).

κ.Φίλιππε Σαχινίδη θα πάει κανένας φυλακή; Ο κόσμος περιμένει.

Μην ζητάτε μέτρα αν δεν εφαρμόσετε τον νόμο. Όλη η Ελλάδα πληρώνει για άλλους.

Επιτέλους κ.υφυπουργέ οικονομικών!

Από το Troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: