Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Στοχοποίηση μελών της κυβέρνησης από ΜΜΕ καταγγέλλει το ΥΠ.ΟΙ.Α.Ν.

Για παραπληροφόρηση κατηγορεί ορισμένα μέσα ενημέρωσης το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας σχετικά με δημοσιεύματα για το Υπουργικό Συμβούλιο με θέμα την προώθηση του ΕΣΠΑ.
«Για μια ακόμα φορά ορισμένα (τηλεοπτικά) μέσα ενημέρωσης κινήθηκαν (παραπλανημένα προφανώς από άγνωστους σε μας παράγοντες) στα θολά νερά της παραπληροφόρησης αναφορικά με το τι συζητήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο ως προς την προώθηση του ΕΣΠΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΑΝ.

Σημειώνει ακόμη ότι «άγγιξαν τα όρια της γραφικότητας αναφέροντας ότι στην Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, θα τοποθετηθεί... τοποτηρητής, μέλος της κυβέρνησης. Απέδωσαν μάλιστα τις σχετικές τερατολογίες σε έγκυρες πηγές. Κρίμα, γιατί εύκολα θα μπορούσαν να πληροφορηθούν την πραγματικότητα ρωτώντας ευθέως τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου».

«Ίσως ορισμένοι ενοχλούνται από την απελευθέρωση του ΕΣΠΑ, την ανάσα στην αγορά και τις επιχειρήσεις, την επιτάχυνση και την απλούστευση των διαδικασιών. Όπως κι αν έχει το πράγμα, για λόγους που αρχίζουν να είναι ορατοί στοχοποιούνται μέλη της κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης που προσπαθεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, τη μιζέρια και την καχυποψία που την οδήγησε η πενταετής ανεύθυνη προηγούμενη διακυβέρνηση», τονίζεται.

«Αυτή τη φορά (και δεν ήταν η πρώτη) στόχος ήταν η Υπουργός Λούκα Κατσέλη. Αύριο;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: