Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Σύσκεψη των δημάρχων της δυτικής Θεσσαλονίκης για τα οικονομικά των ΟΤΑ

Η οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι δήμοι και η αδυναμία στην καταβολή μισθοδοσίας των υπαλλήλων, εξαιτίας των περικοπών στα τακτικά λειτουργικά τους έσοδα, απασχόλησε την ευρεία σύσκεψη των δημάρχων της δυτικής Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι, στο δημαρχείο του Ευόσμου.

Στη σύσκεψη, που έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου Ευόσμου, Δημήτρη Χατζηβρέττα, συμμετείχαν οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων, Λάζαρος Κυρίζογλου, Ελευθερίου Κορδελιού, Στάθης Λαφαζανίδης, Ευκαρπίας, Χαράλαμπος Πανταζόγλου, Μενεμένης, Γιώργος Ακτσελής, Νεάπολης, Ναθαναήλ Λαδόπουλος, Πολίχνης, Κώστας Θεοδωρίδης και Σταυρούπολης, Σάββας Σερασίδης.

«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία των δήμων και εάν συνεχιστεί αυτό, τότε οι δήμοι πάνε για κλείσιμο», δήλωσε ο κ.Χατζηβρέττας και ο κ.Κυρίζογλου πρόσθεσε: «Κάθε μήνα οι δήμοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και χρωστάμε σε προμηθευτές. Στο τέλος του χρόνου τι θα συνενώσουμε; Απαξιωμένους δήμους;».

«Οι δήμοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση και έχουμε πρόβλημα στη μισθοδοσία», ανέφερε ο κ.Λαφαζανίδης για να συμπληρώσει ο κ. Θεοδωρίδης: «Ο δήμος Πολίχνης είχε οικονομικά προβλήματα εδώ και χρόνια. Τώρα, αδυνατούμε να πληρώσουμε τους εργαζόμενους».

Από την Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: