Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τσιπρα λες ψέμματα!

Δήλωσες on camera οτι ο Προβόπουλος έδωσε "τις απαντησεις" στις όσες "απορίες" σου δημιουργησε η συνέντευξη Παπανδρέου.

Δήλωσες οτι ο Προβόπουλος έδειξε στο υπόμνημά του οτι εφοσον οι πολιτες "επιβραβευσουν" την κυβερνητικη πολιτικη, την επομένη των εκλογών, θα έχουμε ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ!

Η Έκθεση Προβόπουλου αναφέρει ΡΗΤΑ :

"Η δημοσιονομική προσαρμογή, για να είναι πιο αποτελεσματική τα επόμενα χρόνια, πρέπει να στηριχθεί κυρίως στη μείωση των δαπανών.

Είναι βέβαια γεγονός ότι από την έναρξη εφαρμογής του Προγράμματος μέχρι σήμερα η μείωση των δαπανών ήταν μεγάλη.

Στηρίχθηκε όμως κατά κύριο λόγο στην περικοπή των μισθών και των συντάξεων, ενώ υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για ουσιαστικές μειώσεις των δαπανών εφόσον αντιμετωπιστούν και εξαλειφθούν δομικές αδυναμίες του κράτους που παράγουν χρόνια ελλείμματα και χρέη. "

Στις προτάσεις του ο Προβόπουλος αναφέρεται ΜΟΝΟ σε επιδόματα Δημοσίων υπαλλήλων για τα οποία ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ αλλά ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!

Συγκεκριμένα :

«Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, επιδόματα ή άλλες μισθολογικές ρυθμίσεις που δίνονται σε μερικές δεκάδες υπαλλήλων με εξαιρετικά προσόντα ή με ειδικές συνθήκες εργασίας είναι πολύ εύκολο να διεκδικηθούν στη συνέχεια (με επιτυχία) και να χορηγηθούν σε εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων και μάλιστα αναδρομικά.

Απαιτείται πλήρης επανεξέταση και κατάργηση όλων των νομικών διαύλων μέσω των οποίων επιτυγχάνονται αυτά τα αποτελέσματα».

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ!!!

Τσίπρα, τον Μάιο, κατά την ψήφιση του μνημονίου, επεσα σε κουβέντα δημοσίων υπαλλήλων στην Αλεξανδρούπολη. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ηταν ανάστατοι για τις μειωσεις στους μισθούς τους.

Εμφανίστηκε ένας άλλος Τσίπρα, επίσης δημόσιος υπάλληλος! Και τους ενημέρωσε μεσα στην τρελή χαρά, πως περιμένει να του εκταμιεύσουν 70.000 ερώ (!!!) ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ως ΕΠΙΔΟΜΑ για την ανέγερση της ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ του!

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑΡΡΕΙΣ;

Υπάρχει νόμος, ο οποίος εδινε ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ σε Δημόσιους Υπαλλήλους που η καταγωγή τους δεν ηταν από παραμεθόριο, προκειμένου να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ!

Σήμερα, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, κερδίθηκε το δικαίωμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ!!! Αλλος 30.000 ευρώ... άλλος 50.... άλλος 100.000 ευρώ!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ρε Τσιπρα να δω κι εγω λιγα ο ΕΡΜΟΣ; Που ουτε δανειο δεν μπορώ να πάρω να αλλαξω το σαράβαλο;

EINAI ΔΙΚΑΙΟ αυτό Τσίπρα;

Ο Προβόπουλος Τσίπρα, αναφέρεται ΟΧΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΗ, αλλά σε ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥΣ!

Συγκεκριμένα :

«Από τη στιγμή που η πολιτεία βρέθηκε στην έσχατη ανάγκη να μειώσει τις συντάξεις, η λειτουργία των ΚΑΠΗ (με χρήματα των δήμων, τα οποία παίρνουν από το κράτος) δεν έχει κανένα νόημα.

Είναι προτιμότερο τα χρήματα αυτά να διατεθούν για αύξηση των συντάξεων.

Είναι γνωστό από τη θεωρία του καταναλωτή ότι η χρησιμότητα για τους καταναλωτές αυξάνεται περισσότερο με τη λήψη ενός χρηματικού ποσού, παρά με τη λήψη συγκεκριμένων αγαθών ίσης χρηματικής αξίας.

Δεν θα πρέπει επομένως να συνεχιστούν τα προγράμματα εκδρομών των ΚΑΠΗ στο εξωτερικό με επιχορήγηση των δήμων ούτε οι επταήμερες καλοκαιρινές διακοπές με κάλυψη ολόκληρου του κόστους από τους δήμους.

Εξάλλου, με τον τρόπο αυτό θα εξαλειφθεί και η διαφθορά που συνδέεται με τη λειτουργία των ΚΑΠΗ».

Tσίπρα, Η ΜΑΝΑ μου, τους τελευταίους 5 μήνες, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, έχει κάνει ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ! Στην μισή Ελλάδα, στην Κωνσταντινούπολη, στα νησιά ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ. Σε όλα τα ταξίδια ήταν ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!

Αυτό Τσίπρα το θεωρείς εσύ ΔΙΚΑΙΟ απέναντι στο ΣΥΝΟΛΟ των συνταξιούχων;

Αυτό Τσίπρα το θεωρείς εσύ ΔΙΚΑΙΟ απέναντι σε εμένα, τον εργαζόμενο που δουλεύω μεσα στην ανασφάλεια ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ για ενα μεροκάματο;

ΕΓΩ Τσίπρα, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΙΚΑΙΟ και ας πρόκειται για την μάνα μου...

Για ποιό λόγο Τσίπρα, το κόστος αυτων των ταξιδιών, να μη ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ως ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ;

Τσίπρα ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ

Τσίπρα ΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ κατα το δοκούν

Τσίπρα ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΣΙΠΡΑ... ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΚΙ ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ... "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: