Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Έλληνες ξυπνήστε... ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ σας κάνει ΧΑΖΟΠΟΥΛΟΥΣ

Υπάρχουν κάποια δεδομένα, που με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να ζει μέσα σ αυτήν την κατρακύλα της πολιτικής για αρκετά ακόμη χρόνια (τουλάχιστο 5). Ποια είναι αυτά;

-ΛΑΟΣ (όχι ΛΑ.Ο.Σ.): Η μιντιοκρατία αλλά και το πολιτικό σύστημα της διαπλοκής, διαφθοράς, το σύτημα του ΠΟΛΙΤΗ - ΠΕΛΑΤΗ των βουλευτικών γραφείων, έχει ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΕΙ τον λαό, τον έκανε ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΒΟΛΕΜΕΝΟ με τα λίγα (που του τα παρουσιάζουν ως... πολλά) και κρυμμένο στο "ωχ αδερφέ" και το "κονέ", με αποτέλεσμα να είναι ΕΡΜΑΙΟ των διαθέσεων των μεγάλων συμφερόντων, τα οποία πια έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ αλλά και του ίδιου του πολιτικού συστήματος (από τα δεξιά ως και τα πιο αριστερά - βλ. κουκουλοφόρους).

-ΠΑΣΟΚ: Ο Παπανδρέου - παρότι από την αρχή είχε και έχει την στήριξη της βάσης - από την στιγμή που έγινε πρόεδρος, δεν κατάφερε να ελέγξει τους μηχανισμούς του κόμματος που αποτελούνται από ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ, ΓΙΑΠΗΔΕΣ κλπ. όλους αυτούς δηλαδή που οδήγησαν την δεύτερη κυβέρνηση Σημίτη στον μαρασμό και τον λαό να συχαθεί το ΠΑΣΟΚ. Η βάση - αποκοιμησμένη κι αυτή όπως όλη η ελλάδα άλλωστε - ΔΕΝ σηκώνεται από τον καναπέ, ιδίως όσο - απ' ότι φαίνεται - οι μηχανισμοί στο κόμμα παραμένουν και κινούν τα υπόγεια νήματά τους.

-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο Παπανδρέου - κατά την γνώμη μου - είναι ο μοναδικός (και ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ) μέσα σ αυτό το χάος της μιζέριας, που δείχνει έναν δρόμο απεμπλοκής από όλο αυτό το σκοτεινό τούνελ, μιλάει και δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα προκειμένου να προχωρήσει μπροστά, να αφήσει πίσω όλη αυτή την μετριότητα στην οποία ζούμε. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που τον στηρίζει η βάση του ΠΑΣΟΚ - παρά τα όσα του σέρνουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Γι αυτό ψηφίστηκε εκ νέου πρόεδρος. ΟΜΩΣ αυτό - κατα την γνώμη μου ήταν το λάθος του. Θα έπρεπε ο ίδιος, να πάρει την πρωτοβουλία - μετά τις εκλογές και να δημιουργήσει - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ - έναν νέο πολιτικό χώρο, καθαρό από τα βαρίδια - και να διεκδικήσει ένα καθαρό ποσοστό (εγώ το τοποθετώ στο 20-25%) του λαού, που έχει συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ, ότι δεν πάει άλλο, ότι πρέπει στην ελλάδα να γίνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ σε όλα τα επίπεδα (ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) που θα κάνουν την κοινωνία δίκαια, το παιχνίδι καθαρό, που θα αλλάξουν νοοτροπίες και λογικές της μιζέριας και θα απελευθερώσουν τις δυνάμεις της παραγωγής, θα μας κάνουν αληθινά παραγωγικούς ως λαό. Τώρα, το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ είναι 25% μεν, όμως ισχύουν και τα παραπάνω (κομματικός μηχανισμός, καρεκλοκενταυροι κλπ)με αποτέλεσμα το μήνυμα να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. Δυστυχώς, απ ότι φαίνεται, η το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να τελματώνει ή ο Παπανδρέου - προκειμένου να αποφύγει το τέλμα αυτό και εφόσον δεν έχει την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ της βάσης ΜΕ ΕΡΓΑ - θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί με τα ΜΜΕ της διαπλοκής, άρα ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ - όχι μόνο αυτός αλλά και οι Έλληνες.

-ΣΥΡΙΖΑ: Η αριστερά δυστυχώς έχει συμβιβαστεί ήδη, καθώς ήδη παίζει το παιχνίδι των media (ΤΣΙΠΡΑΣ), καπελώνει κάθε υγιή αντίδραση του λαού (αυτό ΠΑΝΤΑ το έκανε) και γίνεται ΟΡΓΑΝΟ της διαπλοκής, μένοντας ουσιαστικά ΜΑΚΡΙΑ από κάθε συζήτηση για πραγματικές αλλαγές (ΑΡΘΡΟ 16). Θα κάνει την δουλειά που της αναθέσανε τα συμφέροντα (της κούφιας αντίδρασης) και θα την πετάξουν όπως ακριβώς την πετάξανε το 93 (ο Συνασπισμός έξω από την Βουλή).

Μεσα σ όλα αυτά, τα επόμενα 5 χρόνια ΔΕΝ θα αλλάξει τίποτα, το νέο πακέτο της Ε.Ε. θα φαγωθεί κι αυτό από τους λίγους και ισχυρούς και ο λαός θα μείνει... με την τηλεόραση στο χέρι (να μη πω τιποτα άλλο). ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΜΑΣΑΣ και ΦΤΩΧΙΑΣ (οικονομικής, πνευματικής κλπ.)

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ... όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο...

Μαζί με την τηλεόραση, ΠΕΤΑΞΤΕ και τον καναπέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: