Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Σάββατο, 10 Μαΐου 2008

Αποστασία και Μητσοτάκης : Ο ρόλος του εκδότη της «Ελευθερίας» Πάνου Κόκκα


Πάνος Κόκκας
Ο ρόλος του εκδότη της «Ελευθερίας» Πάνου ΚόκκαΣτο απόρρητο έγγραφο περιγράφεται καταλεπτώς και με εξαιρετική σαφήνεια το σχέδιο των συνωμοτών κατά της νόμιμα εκλεγμένης δημοκρατικής κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, το οποίο περιελάμβανε - όπως και έγινε- «μία σειρά επιθέσεων εναντίον του πρωθυπουργού (Γ. Παπανδρέου) και του υιού του Ανδρέα, μέσω του Πάνου Κόκκα, εκδότη της εφημερίδας “Ελευθερία” και προσωπικού φίλου του Κων. Μητσοτάκη.

Κατά το έγγραφο, ο Κόκκας φέρεται ότι απαιτεί, ως αντάλλαγμα για τις επιθέσεις κατά Παπανδρέου, την ανάθεση στον Κ. Μητσοτάκη του υπουργείου Συντονισμού, όπως άλλωστε και συνέβη. Αναφέρεται επίσης ότι ο Κόκκας διεκδικούσε για τον επιστήθιο φίλο του, εναλλακτικά θέση αντιπροέδρου στην κυβέρνηση που θα σχημάτιζαν οι αποστάτες μετά την ανατροπή της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου!

Στόχος των επιθέσεων του Κόκκα μέσω της εφημερίδας του «Ελευθερία» ήταν, κατά το έγγραφο, να καταστραφεί η εικόνα του Γεωργίου Παπανδρέου ώστε να καταστεί εφικτή η υλοποίηση του σχεδίου των συνωμοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: