Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Η σύγκρουση Ι & II

Ο κος Νίκος Καραμπάσης υπογράφει στο πολύ καλό blog i-reporter. Υπογράφει ως μέλος της ΕΣΗΕΑ, είναι δηλαδή δημοσιογράφος.



Το blog του, θεωρώ πως αποτελεί ΔΕΙΓΜΑ σωστής δημοσιογραφικής και ενημερωτικής δουλειάς. Οχι κατ' ανάγκην "αντικειμενικης" δημοσιογραφίας (το... "αλλοθι" των παπαγαλων) όμως σίγουρα καθαρής, εμπεριστατωμένης και αξιόπιστης ενημέρωσης.

Διαβάστε στον i-reporter δύο εξειρετικές δημοσιεύσεις που αφορούν
το ξεκαθάρισμα της κόπρου του Αυγεία


> Η σύγκρουση Ι

Δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες για το χαρακτήρα της σύγκρουσης που εξελίσσεται στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την υπόθεση Σημίτη.

Δεν πρόκειται, απλά, για μια σύγκρουση για το ποιος είναι ικανότερος για να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε νίκη στις εκλογές.

Είναι κάτι πολύ βαθύτερο και πολύ πιο ουσιαστικό.

Κι αυτό φάνηκε και στην εσωκομματική αναμέτρηση του περασμένου Νοεμβρίου, όταν οι δυνάμεις των Σημίτη-Βενιζέλου επιχείρησαν με «ρεσάλτο», όπως είπε ο Γιάννης Καψής, να καταλάβουν το κόμμα.

Η κίνηση είχε όλα τα χαρακτηριστικά της ενέργειας ανθρώπων οι οποίοι έχασαν την εξουσία, μένουν μακριά από αυτή και δεν μπορούν να το αντέξουν.


και
> Η σύγκρουση ΙΙ

Τις συνωμοτικές μεθόδους Σημίτη φαίνεται, πάντως, να ακολουθεί κατά γράμμα ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Το ρεπορτάζ του σημερινού «Βήματος» είναι αποκαλυπτικό.
Αναφέρει (σελίδα 6, τίτλος «Η θέση του κ. Βενιζέλου και οι επόμενες κινήσεις του») ότι τη διαφωνία του με τον Γ. Παπανδρέου για το δημοψήφισμα «τη διέρρευσε (sic!) μέσω άλλων διαύλων (εννοεί στον τύπο και τα ΜΜΕ) και όχι από το σύστημα ενημέρωσης του ρεύματος».

Δηλαδή το «ρεύμα» Βενιζέλου διαθέτει ολόκληρο σύστημα ενημέρωσης στον τύπο και τα ΜΜΕ, απέναντι στο κανονικό και νόμιμο κομματικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: