Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Οσο και να τις φτιασιδώνουνε (τις δημοσκοπήσεις) το μήνυμα είναι ένα... ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ

Δεν μ αρεσει να αναφέρομαι σε δημοσκοπήσεις. Αυτή την φορά όμως θα το κάνω, αναφερόμενος στην σημερινή της Καθημερινής, για δυό λόγους :

1ον) Για τον τίτλο της εφημερίδας... "Μικρό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 3%..." σε αντιδιαστολή με τις άλλες δυο δημοσκοπήσεις του 4,1% και 5,3%... (εικόνα 1)

Μόνο που δεν αναφέρεται η εφημερίδα σε ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ... αλλά σε... ικανότητα διακυβέρνησης! (εικόνα 2)

Ανατρέχοντας στα αποτελεσματα της δημοσκόπησης, δεν βρίσκεις πουθενά πρόθεση ψήφου, τον κύριο λόγο δηλαδή, για τον οποίο γίνεται μια τέτοιου είδους πολιτική σφυγμομέτρηση...

Δεν μπορεί... θα ξεχασανε να ρωτήσουνε φαίνεται...

2ον) Κατά την γνώμη μου το πιο ενδιαφέρον μέρος της δημοσκόπησης αυτής είναι η 'αποψη των πολιτών για το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας σήμερα... (εικόνα 3)

Παρατηρώ εκεί ότι το ζήτημα της ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, από το 18% πηγαίνει στο 10% μέσα σε ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!! (από 17/6 σε 3/7) και κατρακυλά από την 3η θέση των μεγάλων προβλημάτων, στην 6η!!!

Αυτό σημαίνει δυο πράγματα...

Κατ' αρχήν ότι 2 εβδομάδες πριν (για την ακρίβεια μετά της ευρωεκλογές) υπήρξε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ επίθεση και προσπάθεια ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ από τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, για να μας "πείσουν" οτι ηρθε η ώρα να κλωσσήσουμε το ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ...

Το γεγονός όμως ότι η επίθεση αυτή ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ τόσο γρήγορα, σημαίνει οτι ο πολίτης πια ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ τι ακριβώς του συμβαίνει και ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!

Και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα... (επιτέλους).

Γι αυτό λοιπόν ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ, για να τελειώνουμε μ αυτήν την συμμορία...


Εικόνα 1 :  Εξώφυλλο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 12/7

Εικόνα 2:  Το ... ερώτημα της "διαφοράς" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 12/7

Εικόνα 3:  Η ... ήττα της παραπληροφόρησης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 12/7

1 σχόλιο:

admin είπε...

και οι πέτρες το ζητούν!! καλημέρα