Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Ο μπαρμπα Γιάννης για την Θεσσαλονίκη!

Τελευταία έχει ξεκινήσει μια κόντρα - απ ότι διαβάζω - της Αράπογλου με τον Γιάννη τον Μπουτάρη.

Αφορμή υπήρξε, η πρόσκληση της παράταξης κ. Μπουτάρη προς την κ. Αράπογλου για την αναζήτηση των δυνατοτήτων κοινής δράσης, ώστε «να γυρίσει σελίδα η πόλη».

Τη σχετική επιστολή υπέγραφαν και οι Π. Αβραμόπουλος και Α. Κουράκης, ενώ την απέστειλαν σε άλλους δύο επικεφαλής αντιπολιτευόμενων παρατάξεων, τον Τρ. Μηταφίδη και τον Α. Σαχίνη, καθώς και τον Μ. Τρεμόπουλο των Οικολόγων Πράσινων.

Απαντώντας, η κ. Αράπογλου περιόρισε τα όρια της πιθανής τους συνεργασίας στην ανάδειξη των οικονομικών σκανδάλων. «Με μοναδικό στόχο να αποκαλυφθεί το καθεστώς που λυμαίνεται τη Θεσσαλονίκη εδώ και δεκαετίες», αναφέρει στην επιστολή της προς τον κ. Μπουτάρη.

Με δηκτικό ύφος επισημαίνει σε άλλο σημείο ότι «οι συνεργασίες θα πρέπει να γίνονται με ειλικρινείς όρους και να μη μετατρέπονται κατά περίπτωση σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ», ενώ υπαινίσσεται ότι ο κ. Μπουτάρης θυμάται τη συνεργασία μόνο όταν ο ίδιος και η παράταξή του βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Σε ανακοίνωση, που υπογράφει μόνος πλέον ο κ. Μπουτάρης, της απαντά ότι δεν ανταποκρίθηκε ούτε στις προηγούμενες ανάλογες προσκλήσεις του. «Με ύφος γεμάτο αλαζονεία και οίηση, βγάζει τη χολή της αποτυχίας της. Θα της συνιστούσαμε πριν κρίνει οποιονδήποτε να μεριμνήσει για τα του οίκου της», σημειώνει.

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σήκωσε το γάντι και επανέφερε στο προσκήνιο τα όσα συνέβησαν στις δημοτικές εκλογές του 2006.

«Ολοι θυμούνται τη στάση που επέλεξε να κρατήσει προσωπικά ο κ. Μπουτάρης τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, στάση που ευτυχώς δεν ενστερνίστηκε η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ''Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη''.

Ολοι επίσης θυμούνται τη στάση του απέναντι στον ''εκπρόσωπο του κατεστημένου'', που σήμερα θέλει να ανατρέψει. Ας τα κρίνει όλα αυτά ο λαός της Θεσσαλονίκης», σημειώνει σε νέα ανακοίνωση της.

Περσινά ξυνά σταφύλια δηλαδή...

Ορίστε λοιπόν κυρία μου, η δική μου κριτική :

Οι εκλογές του 2006 αποτελούν αποτυχία της ΔΙΚΗΣ σου παράταξης και κατ επέκτασην του πολιτικού χώρου που σε στήριξε, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ.

Αν θυμάμαι καλά, ο Μπουτάρης - παρότι ανεξάρτητος - ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ!

Και δεν τα πήγε άσχημα γιατί - παρά τον συντηριτισμό και στρουθοκαμηλισμό αυτής της γκρίζας πόλης - αποτέλεσε ΕΛΠΙΔΑ για πολλούς Θεσσαλονικείς, ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει την μιζέρια τους, κάτι ΜΕΣΑ από την ίδια την πόλη, γέννημά της και όχι μέσα από τα  τα πλοκάμια που έχουν στήσει σ' αυτήν ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ιδίως των δύο μεγάλων.

Οι ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, που - όλο και περισσότεροι Θεσσαλονικείς αποδέχονται πια - έχουν αποτελέσει ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ για την ανάπτυξη αλλά και το ανθρώπινο πρόσωπο που θα πρεπε να έχει αυτή η πόλη.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, που έχουν την βάση τους από την μιά σε παρακρατικά υπολείμματα παλαιότερων εποχών, που η Θεσσαλονίκη ΠΟΤΕ της δεν μπόρεσε να αποδιώξει απ το κουφάρι της, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, που τρέφουν χρόνια τώρα ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ και ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ, άχρηστους ΓΟΝΟΥΣ του Πανοράματος.

Ο Μπουτάρης είναι άξιο τέκνο αυτής της πόλης και η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ της!

Ο Μπουτάρης είναι ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, της δικής του ζωής πρώτα απ' όλα!

Ο Μπουτάρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ικανός, άξιος και αξιόλογος και κυρίως  άνθρωπος με ΜΕΡΑΚΙ και ΓΟΥΣΤΟ!!!

Είναι δηλαδή ακριβώς ό,τι λείπει σήμερα, απ' αυτήν την ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥΠΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ εσείς (όλοι) και οι ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΑΣ!!!

Η επόμενη - λοιπόν - Αρχή αυτού του τόπου, θα πρέπει να δίνει στην πόλη αυτή, ΟΡΑΜΑ!!!

Και όραμα, δεν μπορείς να μας δώσεις ΕΣΥ κυρά Κατίνγκω!!! Γι αυτό λοιπόν ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ εσύ και το αριστοκρατικό σου γούστο... γιατι αλλοιως θα σε κάνει στην μπάντα αυτή η πόλη.

Είμαστε ΓΚΡΙΖΑ ΠΟΛΗ και θα βάλουμε χρώμα στην ζωή μας και ΟΧΙ ΣΤΡΑΣ!!!

Χρώμα, με μουσική και με φαντασία!!!!

Και με κρασί!!! ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΤΕΣ!!!

Αιντε!!! Φτάνει άλλο!! ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!

ΥΓ. Μπαρμπα Γιάννη, σ αγαπάμε γιατί έχεις τα κότσια να κάνεις λάθη!! Και τα λάθη είναι αυτά που - όταν γίνονται - ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ τα πράγματα!!! Αυτή η πόλη χρειάζεται τα λάθη της!!! Πρέπει να είναι η δική της επανάσταση αυτή!!! 

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΑΛΙΑ, ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΜΑΣ

1 σχόλιο:

'ΗΡΩΝ είπε...

...ΗΡΩΝΙΚΑ
Χρύσα, δεν φταίει ο καθρέφτης για την εικόνα που δείχνει...
ΉΡΩΝ