Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Μα τι κανει αυτός ο Τσίπρας...

Υπέρ δικαίων και αδίκων... όπου υπάρχει φως μπαίνουμε να βρούμε το δικό μας!

"Φάντασμα - λεει - θα γίνει η Agrotica σε λιγα χρόνια"... Μα φάντασμα είναι! Φανταστικές παραγωγές, φανταστικές ποσότητες, φανταστικές τιμές, φανταστικές ζημιές... όλα είναι φανταστικά στον αγροτικό τομέα.

Να μη μιλήσουμε για τον... φανταστικό συνδικαλισμό τους, με τα μπαιράκια και τους αγροτοπατέρες.

Τι θες δηλαδή... να μεινουν τα πράγματα ως έχουν; Και ποιός θα τους πληρώνει τις αποζημιώσεις... ΕΣΥ;

Καμια αλήθεια θα τους πεις όλους αυτούς αριστερέ της δεκάρας; Ή μήπως κι εσύ περιμένεις την... επιδότηση της ψήφου τους!

Αυτές οι εναλλαγές στην "στρατηγική" σου ανόητε Τσίπρα - γιατί πρόκειται για εξώφθαλμη στρατηγική και μόνο, με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου, για την ανάγκη "επιβίωσης" της καρέκλας ¨αριστερών¨επαγγελματιών της πολιτικής - τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν καταλαβαίνεις πως το μόνο που επιτυγχάνουν είναι την απαξίωσή σου, την δική σου και του συρφετού που τον αποκαλείς "ριζοσπαστική αριστερά";

Καπέλωμα στα κινήματα, καπέλωμα στις συντεχνίες, σε λίγο θα... μας πεις για το ¨κακό¨ που επέφερε η κρίση στον ΣΕΒ... φτάνει πια! Δεν έχεις λόγο ύπαρξης.

Γιατί η Ελλάδα Τσίπρα, ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει, αν θέλει να ΥΠΑΡΞΕΙ. Και οι Έλληνες, το συνειδητοποιούν αυτό κάθε μέρα που περνάει και περισσότερο.

ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ!

"καλώς τα παιδιά..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: