Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Α. Λοβέρδος: «Καμπάνες» σε γιατρούς και φαρμακοποιούς

«Τσουχτερά» πρόστιμα, άμεσα καταβλητέα, και βαρύτατες διοικητικές κυρώσεις για όσους γιατρούς και φαρμακοποιούς προβαίνουν σε αθρόες και αναιτιολόγητες συνταγογραφήσεις θα προβλέπει τροπολογία που προανήγγειλε τη Δευτέρα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι μόνο το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου η συνολική σπατάλη στα φάρμακα αυξήθηκε κατά 11%. «Γιατροί και φαρμακοποιοί, δεν καταλαβαίνει κανείς τους τίποτα, παρά τις προειδοποιήσεις μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

1 στους 4 ανασφάλιστος

Έμφαση έδωσε ο υπουργός Εργασίας και στο θέμα του περιορισμού της εισφοροδιαφυγής, τονίζοντας ότι εντατικοποιούνται οι έλεγχοι. «Μόνο το Φεβρουάριο ελέγξαμε πάνω από 15.000 επιχειρήσεις και βρέθηκε το 25% των εργαζομένων τους να είναι ανασφάλιστοι», συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος. Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μετά το πρώτο τετράμηνο, που θα είναι όπως είπε ακόμα δύσκολο, από το Μάιο - Ιούνιο θα φανούν τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας του Συμφώνου Σταθερότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: