Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού ζητά από όλους τους Έλληνες να στηρίξουν τη χώρα

Σε ανακοίνωση του ΣΑΕ από την Αλεξάνδρεια, το Συμβούλιο των Απανταχού Ελλήνων καλεί «όλους τους ομογενείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Τονίζοντας ότι επικεφαλής της όλης εκστρατείας είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, το ΣΑΕ εκφράζει την βεβαιότητά του «για την άμεση και θετική ανταπόκριση όλων, στην πρωτοβουλία αυτή, ώστε να σταθεί ο Απανταχού Ελληνισμός, για άλλη μια φορά, στο πλευρό της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί και υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες».

Η πλήρης ανακοίνωση του ΣΑΕ έχει ως εξής:

«Το Προεδρείο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, απευθύνει κάλεσμα προς τους Απανταχού Έλληνες, να ενισχύσουν την εκστρατεία για το «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας» που δημιουργήθηκε για την μείωση του δημόσιου χρέους της χώρας.

Ο Ελληνισμός, απανταχού της γης, αγαπάει και στηρίζει πάντοτε με κάθε τρόπο την Ελλάδα, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές. Στην παρούσα, κρίσιμη για τα οικονομικά της πατρίδας μας, στιγμή καλούμε όλους τους ομογενείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Θεωρούμε ότι είναι χρέος μας, του καθένα χωριστά και όλων μαζί, να στηρίξουμε και να συμβάλουμε ενεργά στην εκστρατεία για την ενίσχυση του «Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας», με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, προσωπικότητα καθολικής αποδοχής, με ιδιαίτερο κύρος, ο οποίος αποδέχθηκε την σχετική πρόταση του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου.

Είμαστε βέβαιοι για την άμεση και θετική ανταπόκριση όλων, στην πρωτοβουλία αυτή, ώστε να σταθεί ο Απανταχού Ελληνισμός, για άλλη μια φορά, στο πλευρό της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί και υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες».

Σύμφωνα με την Πράξη Διοικητή 271/4.3.2010 δημιουργήθηκε και τηρείται στο κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος - Τμήμα Δημοσίων Οργανισμών-, λογαριασμός για την συγκέντρωση ποσών από ενδιαφερόμενους, σε εθελοντική βάση, που θα διατίθενται αποκλειστικά για την απόσβεση του Δημοσίου Χρέους της χώρας, με Κ.Α 24/26132462 «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ».

Ο λογαριασμός δέχεται καταθέσεις από τις 05.03.2010 στο κεντρικό Κατάστημα, στα υποκαταστήματα, στις θυρίδες και στα πρακτορεία της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και στο σύνολο του δικτύου των εμπορικών Τραπεζών.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων σημειώνεται ότι ο ανωτέρω λογαριασμός έχει κωδικό ΙΒΑΝ GR 04 010 0024 0000000026132462 και SWIFT/BIC BNGRGRAA.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Δημοσίων Οργανισμών στα τηλέφωνα 210 320 2716 & 210 320 3376.

Δεν υπάρχουν σχόλια: