Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Μετανιώνουμε για τον... Ανδρέα

Κρίση ειλικρίνειας έχει ξεσπάσει στην κεντροδεξιά, καθώς το ένα μετά το άλλο τα κορυφαία στελέχη παραδέχονται ότι ήταν λάθος η παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο.

Από το Βήμα

Οι δηλώσεις αυτές προέκυψαν μετά την κλήτευση του τέως πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή στην Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπαίδι.


Μετά τον κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλο και ο κ. Δ. Αβραμόπουλος μίλησε χθες για λάθος, ενώ στην ίδια γραμμή κινήθηκε και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, αν και ο πατέρας της κ. Κ. Μητσοτάκης είχε πρωταγωνιστήσει στην παραπομπή του Α. Παπανδρέου.
«Ο Μητσοτάκης πολύ δύσκολα προέβη σε αυτή την απόφαση. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά όλα όσα συνέβησαν τότε...» είπε η κυρία Μπακογιάννη και συνέχισε: «Αν ζούσε ο Παύλος Μπακογιάννης, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα είχε αποφευχθεί».

-//-
Αρχίζει να έρχεται ο ουρανός σφονδύλι στα κεφάλια τους...
Και είναι φανερό οτι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το που μπορούν να φτάσουν τα πράγματα με τις ευθύνες τους. Γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ καλά μέχρι που φτάνουν οι ευθύνες αυτές.
Δεν είναι όμως αυτό που καίει τους πολίτες. Αν δηλαδή η ΝΔ παλευει με νυχια και με δόντια να γλυτώσει από τις ευθύνες της.
Αλλωστε οι πολίτες γνωρίζουν ΚΑΙ τις ευθύνες ΚΑΙ τα πρόσωπα. Πολύ καλά.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ζητούν οι πολίτες. Και ειναι υποχρέωση ΟΛΩΝ των πολιτικών δυνάμεων, με πρώτη και καλύτερη την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (καθώς ο Παπανδρέου ΖΗΤΗΣΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ να είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ως πρωθυπουργός), να αποδωθεί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Αν αυτό δεν συμβεί - να το γνωρίζουν οι πάντες αυτό - τότε οι πολίτες θα ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ λοιπόν και ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ.
Αυτά προς υπενθύμηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: