Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης

Για προσωπικούς λόγους υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέως του υπουργείου Δικαιοσύνης ο κύριος Γιώργος Δημήτραινας.

Όπως επεσήμανε ο κ. Δημήτραινας, η σχέση του με τον υπουργό ήταν άψογη και η απόφαση του να παραιτηθεί σχετίζεται με την πρόθεση του να ασχοληθεί με την ακαδημαϊκή του καριέρα (είναι λέκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης).

Το κείμενο της παραίτησης του κ. Δημήτραινα έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ, Αγαπητέ Χάρη,

Θα ήθελα και από τη θέση αυτή να σ’ ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλες και, βέβαια, τον ίδιο τον Πρωθυπουργό που μου έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής σε θέση ευθύνης στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αυτή τη χρονιά δουλέψαμε πολύ σκληρά και με σοβαρές προσωπικές θυσίες σε μια κοινή προσπάθεια εξορθολογισμού των θεσμικών παραμέτρων και βελτίωσης των συνθηκών απονομής της Δικαιοσύνης στη χώρα μας.

Δυστυχώς αυστηρά προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συμπράττω, από την ίδια θέση, σ’ αυτή την προσπάθειά μας.

Σε διαβεβαιώνω, ωστόσο, ότι από την πλευρά του δικηγόρου και πανεπιστημιακού οι προσπάθειές μου προς την κατεύθυνση της στήριξης του κυβερνητικού έργου στον τομέα της Δικαιοσύνης δεν πρόκειται να μειωθούν.

Επιστρέφοντας στο δικηγορικό μου γραφείο και στο Πανεπιστήμιο σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και ολοκλήρωση του έργου σου στο Υπουργείο.

Με τιμή, Φιλικά, Γιώργος Δημήτραινας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: