Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΔ : Oι γαργάρες της ημέρας

Γαργάρα 1η
«Ναι» στη συμφωνία με Κατάρ, αλλά όχι «λευκή επιταγή»

«Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Θέλουμε να εξετάσουμε τη συμφωνία. Δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά δεν θα δώσουμε και λευκή επιταγή» επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm ο Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας το μνημόνιο συνεργασίας της χώρας με το Κατάρ.

Με λίγα λόγια, ακολουθούμε τις εξελίξεις καταιδρωμένοι, ομως το παίζουμε και δύσκολοι

Γαργάρα 2η
Ναι μεν αλλά

Κληθείς να κάνει μία αποτίμηση του ταξιδιού του Γ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ, ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι είναι σωστό ο πρωθυπουργός να είναι στο εξωτερικό, εκφράζοντας πάντως την εκτίμηση ότι «έχει παραγίνει. Κάποιος πρέπει να είναι και εδώ», σημείωσε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι έχει γίνει ένας ανασχηματισμός, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι αρμοδιότητες των υπουργών.

Με λίγα λόγια, καλό ειναι να έχουμε δύο Πρωθυπουργούς... Εναν του εσωτερικού και άλλον έναν του εξωτερικού...

Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι η ΝΔ δεν είναι ένα «δεξιό ΚΚΕ», τονίζοντας πως έχει ψηφίσει το 50% των νομοσχεδίων που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ. «Η κριτική που κάνουμε, έχει να κάνει με το μείγμα της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Για να δούμε αυτό το... μείγμα...

Γαργάρα 3η
Το μείγμα του... "βλέποντας και κάνοντας"

Αναφορικά με το μνημόνιο, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως «σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζεται κανείς ότι θα μπορούσαμε να αποφύγουμε έναν δανεισμό το Μάιο, όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι», υπενθυμίζοντας όμως πως τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, τα σπρεντ ήταν ελαφρά υψηλότερα από τον τελευταίο δανεισμό της ΝΔ, εκτιμώντας πως η κυβέρνηση άφησε να περάσει ο χρόνος, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα, ότι ήταν συνειδητή επιλογή το μνημόνιο.

Με λίγα λόγια, αψηφούμε το γεγονός ότι είμαστε μέσα ως τα μπούνια και το ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, δανειζόμαστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απ όσα χρειαζόμαστε (επειδή είναι ΧΑΖΟΙ) ώστε να έχουμε να καλύψουμε τις ανάγκες του επόμενου τριμήνου και... να μπούμε στο μνημόνιο, αντί του Μάη, τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, έχοντας ακόμη μεγαλύτερο χρέος... ως τότε βέβαια... βγάζουμε το καλοκαίρι, κανουμε ησυχοι κανα μπανακι και μετά... βλέπουμε και κάνουμε... (κλασσικη πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή, δεν νομίζετε;)

Γαργάρα 4η
Πως να κρυφτείς πίσω απ' το δάχτυλο

Σημειώνω εδώ πως ο Σαμαράς δήλωσε πως... οταν θα γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα κανει... εξεταστική για το μνημόνιο. Ο Καρατζαφέρης του πρότεινε η ΝΔ να προτείνει ΤΩΡΑ την εξεταστική (αν τολμάει στην ουσία) γιατί στην βράση κολλάει το σίδερο και αυτός θα στηρίξει την πρόταση.

Ο Χατζηδακης παραδέχθηκε πως κάποιες από τις δύσκολες, όπως τις χαρακτήρισε, πρωτοβουλίες που έχει πάρει η κυβέρνηση, θα έπρεπε να έχουν ληφθεί από τη ΝΔ (δεν μας λέει βέβαια πόσες απο τις "πολιτικές" της ΝΔ και του Καραμανλή ΔΕΝ θα έπρεπε να ληφθούν), σημειώνοντας πως «αν η ΝΔ θέλει να έχει προοπτική, πρέπει να κάνει αυτοκριτική - και νομίζω ότι κάνει αυτοκριτική», συμπλήρωσε.

Ο κ. Χατζηδάκης απέφυγε να σχολιάσει την αντιπρόταση Καρατζαφέρη προς την πρόταση της ΝΔ για πρόκληση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, σημειώνοντας πως «το θέμα είναι να δούμε πως η χώρα είναι σε μία μεγάλη δίνη, να βάλουμε πάνω από όλα το συμφέρον της Ελλάδας και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, είτε ως κυβέρνηση, είτε ως αντιπολίτευση, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό».

Με λίγα λόγια... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Ειστε ανεκδιήγητοι, τιποτένιοι, γελοίοι, ψεύτες, μικρότατοι και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.
Αυτό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ που δείχνετε στους πολίτες, μαζί μ' όλες τις αναθυμιάσεις και τα δηλητήρια που αυτό απαυγάζει

Δεν υπάρχουν σχόλια: