Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Κόντρα και για τη θητεία Σαμαρά στο ΥΠΠΟ

Μια αποστροφή του Γιώργου Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής για τη θητεία του Αντώνη Σαμαρά στο Υπουργείο Πολιτισμού προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

«Δίνουμε λύση σε ένα απίστευτο νομικό χάος που κληρονομήσαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση, το οποίο μάλιστα φέρει την υπογραφή του ίδιου, του σημερινού αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος και σήμερα συνεχίζει να αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες του και επιχαίρει για κάθε εμπόδιο που μας κληροδότησαν», ήταν η φράση του κ. Παπανδρέου

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά φέρει η ολοκλήρωση και παράδοση του Μουσείου της Ακρόπολης, έργου παγκόσμιας εμβέλειας. Αυτό κληροδότησε, μεταξύ των άλλων, ως υπουργός Πολιτισμού, στους συμπολίτες μας και στην παρούσα κυβέρνηση, έχοντας παράλληλα διευθετήσει, με τη γνωστή τροπολογία, και το ευαίσθητο θέμα των συμβασιούχων. Τροπολογία, της οποίας την επέκταση ζητούν και οι ίδιοι οι συμβασιούχοι, σήμερα. Από τη μια, λοιπόν, έχουμε το Μουσείο της Ακρόπολης με τη σφραγίδα Σαμαρά και από την άλλη τη χαώδη κατάσταση με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα στον Ιερό Βράχο με τη σφραγίδα Παπανδρέου, που εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς. Ο λαός μας έχει βγάλει, ήδη, τα συμπεράσματά του».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ; TIΠOTA...

Δεν υπάρχουν σχόλια: