Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Εκλογες ΣΗΜΕΡΑ! ο λαός να παρει στα χερια του τα κόμματα. και να αποφασισει

Όπου και να κοιτάξεις, στα κανάλια, τις φυλλάδες τους, τα "ελεύθερα" δημοσιογραφικά blogs, τα blogs της κρατικής διαφήμισης κλπ, ένα πράγμα θα δείς :

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Ο Καραμανλής, σπεύδει να μας δείξει πόσο πολύ δουλεύει, ο Βενιζέλος έχει ενστάσεις για την "επικοινωνία" του ΠΑΣΟΚ σε ότι αφορά την γρίπη ή (κυρίως) την προεδρική εκλογή του ΠΑΣΟΚ και οι φυλλάδες και τα κανάλια, δίνουν τα πάντα να μας πείσουν οτι η κυβέρνηση φαίνεται "κυβερνητική" ενώ το ΠΑΣΟΚ "προεκλογικό" και πως αυτό είναι κακό...

Ξεχνάνε - όλοι αυτοί, το σύστημα δηλαδή των συμφερόντων - οτι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στην συνείδηση του λαού.

Ο λαός έχει κατανοήσει ΠΛΗΡΩΣ πιά, ότι τον κυβερνά - 5 χρόνια τώρα - η "επικοινωνία". Όπου φυσάει ο άνεμος δηλαδή, μαρμελάδα στ αυτιά και τα μάτια του κοσμάκη, αρκεί να κοιμάται όρθιος και εμείς από πίσω να κάνουμε τις "δουλειές" μας.

Ο λαός έχει αρχίσει πιά να νοιώθει στο πετσί του τα αποτελέσματα αυτού του τρόπου διακυβέρνησης και λέω έχει αρχίσει, γιατί δυστυχώς θα νοιώσει πολύ χειρότερα πράγματα στο ΑΜΕΣΟ μέλλον.

Σήμερα, διαβάζοντας τις εφημερίδες, πρατηρώ ότι από την μία, το ΠΑΣΟΚ εχει ετοιμάσει τις λίστες του, τα στελέχη του έχουν πάρει "φυλλα πορείας" για τις "στρατευμένες διακοπές" τους, ο Παπανδρέου (ξανά)μιλά και λέει πως "θα αναδειχθεί η φρεσκάδα και η δυναμική των νέων προσώπων, μαζί με την πείρα και την σοφία παλαιότερων στελεχών. Θα επιστρατεύσω ό,τι καλύτερο διαθέτει το κίνημα μας και ευρύτερα η κοινωνία χωρίς κομματικές παρωπίδες, με αξιοκρατία. Τέλος στη λογική των κολλητών και των κουμπάρων".

Τονίζει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να χειραγωγήσει την πολιτική ζωή.

Και από την άλλη... ο Βενιζέλος... νάτος πετιέται... φαρδύς πλατύς! Τι λες βρε παιδί μου... να μην αντιπολιτευόμαστε την κυβέρνηση στο θεμα της γρίπης... να μην ζητάμε εκλογές... μήπως να γίνουμε και το δεκανίνι της, να σώσουμε τον Καραμανλή;

Και μαζί μ' αυτόν, να σώσουμε και την πίτα που χουν μοιραστεί - χρόνια τώρα - τα "παραγωγικότατα" συμφέροντα αυτής της έρμης χώρας;

Και από πίσω το ΒΗΜΑ... το κάθε ΒΗΜΑ... να πετάει την χολή του... "κυβερνητικός" ο Καραμανλης, "προεκλογικός" ο Παπανδρέου...

Ο Καραμανλής κυβερνητικός... καλοκαιριάτικα, "έμαθε" την δουλεία (μετά από 6 χρόνια... εκπαιδευσης)και ενθουσιάστηκε τόσο, που άρχισε να "δουλεύει"!!!

Ψιλό γαζί δηλαδή...

Ανεβαίνει το ΛΑΟΣ, τσούπ ο Καραμανλης σύρρεται να περιμαζέψει τους λαθρομεταναστες...

Μιλά το ΠΑΣΟΚ για την γρίπη, νάσου ο Καραμανλής - σε τρεις μέρες - να μας παρουσιάσει... το μέγα σχέδιο...

Σύρρεται δηλαδή... ανάλογα με τα γεγονότα, σύρρεται... άρπα κόλα το λένε αυτό... κατά τ' άλλα, τα κανάλια τους και οι φυλλάδες τους προσπαθουν να μας πείσουν... ο Καραμανλής "κυβερνητικός"... η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ τους!

Και μέσα σ' όλα αυτά, υπάρχει και ο λαός!

Όλα στο όνομά του γίνονται άλλωστε... μόνο που γίνονται μ' αυτόν στον ύπνο του δικαίου και για τους άλλους...

Ο λαός λοιπόν, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να πει τα πράγματα με το όνομά τους!

1. Μια χώρα ΔΕΝ κυβερνιέται με την AGB! Μιά χώρα δεν είναι το μαγαζάκι του... Αυτία!

2. Οι εκλογές του 2007, ήταν ένα στημένο παιχνίδι απ όλο αυτό το προαναφερόμενο σύστημα, προκειμένου να εγκαθιδρυσει μια παρανοική τηλεοπτική ή "επικοινωνιακή" δικτατορία". Κατακρεούργηση της προσωπικότητας του Παπανδρέου από το 2004 και μετά, αμέτρητες τρικλοποδιές από "συντρόφους" του υποτακτικούς ή γαμπρούς των συμφερόντων, τριχίλιαρα, "όλοι ίδιοι είναι", ο "οικογενειάρχης" Καραμανλής, ο "δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου" και φυσικά ο... έτοιμος "αρχηγός" Βενιζέλος, 3 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης.

3. Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει στην ουσία, από την πρώτη εβδομάδα αυτής της κυβέρνησης στην ουσία (μετά τις εκλογές του 2007 δηλαδή)... θυμάστε; το ΠΑΣΟΚ ταλανίζεται, βυθίζεται και ο Καραμανλής αλλάζει τον εκλογικό νόμο, σκεπτόμενος πως θα μεγαλώσει την πίτα... αυτό γίνεται απ τον Νοέμβριο τυ 2007... Και η αριστερά... το μεν ΚΚΕ οπως πάντα δεκανίκι του (να ναι καλά οι χρυσές δουλειές της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ) και ο ΣΥΡΙΖΑ να σύρεται στα πόδια του Αλαβάνου και στην "απόφασή" του να ... δώσει χρήσμα στον ομορφονιό... όλα για την εικόνα δηλαδή... να φάμε κι εμείς από την πίτα του "κατεστραμμένου" ΠΑΣΟΚ.

Αυτά τα τρία τελευταία χρόνια ζήσαμε φοβερά και τρομερά πράγματα... δεν μιλώ για τα σκάνδαλα, αυτά υπήρξανε ΠΑΝΤΑ και κυρίως, τα συγκεκριμένα ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝΕ των εκλογών του 2007...

Μιλώ για την καραρράκωση των θεσμών, την ΝΟΘΕΙΑ ακόμη και στην ψήφιση του Συντάγματος, νόμοι που ψηφίζονται από την μία και μαζεύονται από την άλλη ώς αντισυνταγματικοί, ακυβερνησία σε όλα τα επίπεδα, πόσα θα μπορούσε να αναφέρει κανείς...

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο... γιατί; Γιατί πολύ απλά, ο λαός στις εκλογές του 2007 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Ο λαός έχει κάνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΦΑΛΜΑ. Άφησε να τον υπνωτίσουν, και του χουν πάρει τα σώβρακα... και τώρα αυτό το σφάλμα το πληρώνει... και θα το πληρώσει ακριβά!

Γι αυτό και είναι επιτακτική η ανάγκη, ο λαός να ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ το σφάλμα του. ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Να εκλέξει κυβέρνηση, θέτοντας ο ίδιος τους όρους! όποιοι κι αν είναι αυτοί, αρκεί να αποτελούν ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΗ των πολιτών! ΟΧΙ στημένο παιχνίδι των ΚΑΝΑΛΙΩΝ τους!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ...

Και εδώ τίθεται το ζήτημα ΠΑΠΟΥΛΙΑ...

"Αγαπητός" ο πρόεδρος... "ψηλά" στις δημοσκοπήσεις ο πρόεδρος...

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ όμως είναι πως ο πρόεδρος, ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ από την ημέρα της εκλογής του...

Είμαι σίγουρος ότι μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων, ΔΕΝ γνωρίζει ποιός είναι ο πρόεδρος...

Αρκετοί δεν γνωρίζουν ούτε το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν τι πρεσβέυει... ποιό είναι το παρελθόν του...

Σε γενικές γραμμές, ο πρόεδρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον Στεφανόπουλο...

Και ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ! γιατί άφησε τον Καραμανλή και την παρέα του, να ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ κάθε έννοια θεσμού ή διαφάνειας, να βιάσουν ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με απαίσχηντο τρόπο.

Γι' αυτό πρέπει ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό... ΣΗΜΕΡΑ αν είναι δυνατόν!

Και ο λαός να πάρει τα κόμματα στα ΔΙΚΑ του χέρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: