Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

H πρώτη εκδοτική προσπάθεια στην Ελλάδα, από τους αφροέλληνες"Aσάντε σημαίνει ευχαριστώ στη γλώσσα των Σουαχίλι. Για μας σημαίνει ευγνωμοσύνη και υποχρέωση, ταπεινότητα και προθυμία να γράψουμε, να δείξουμε, να εκθέσουμε την οπτική μας και τη γνώμη μας στον κόσμο.

Το περιοδικό Ασάντε είναι μηνιαίο, γραμμένο και τυπωμένο στην Ελληνική γλώσσα.
Διανέμεται σε πολλά σημεία, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας. Με θέματα νέα και φωτογραφικό υλικό της Αφρικανικής ηπείρου, ταπεινά προσφέρουμε την προσπάθειά μας να παρουσιάσουμε τις Αφρικανικές κουλτούρες στους ανθρώπους των Δυτικών χωρών.
Ο στόχος μας, ο σκοπός μας είναι να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στην Αφρική και τον υπόλοιπο κόσμο, να δώσουμε έμφαση σε θέματα που πολλοί από μας δεν έχουν την πολυτέλεια να πληροφορούνται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.
Άρθρα, ταξιδιωτικές ιστορίες, βιογραφίες από διάσημους ή μη διάσημους άντρες και γυναίκες της Αφρικής, ποιητικές εξορμήσεις και προσεγγίσεις σε θέματα που αφορούν τα Αφρικανικά έθνη.

Η ομάδα του Ασάντε καλοσορίζει όλους εσάς που νοιάζεστε για τον άνθρωπο, που υποστηρίζετε και δίνετε σημασία στην ισότητα των φυλών και εθνικοτήτων, που θα θέλατε να μάθετε γι' αυτό το άγνωστο και μηστιριώδες νότιο τμήμα του πλανήτη. "
από την συντακτική ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: