Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Παρέμβαση Παπούλια για την οικονομία

Τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνάντηση που είχε με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας. Από την πλευρά του ο Γκίντο Βεστερβέλε, δήλωσε πεπεισμένος ότι η χώρα μας θα υπερβεί την κρίση. Ο κ. Βεστερβέλε αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Βέβαιος ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση εμφανίστηκε ο Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό εξωτερικών της Γερμανίας

"Με χαρά σας καλωσορίζω και χαίρομαι γιατί είναι μια περίοδος ενδιαφέρουσα όχι μονάχα για την Ελλάδα, αλλά και για όλη την ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ελπίζω - είμαι βέβαιος - ότι εμείς θα ξεπεράσουμε την κρίση, αλλά πρέπει να το πιστέψετε και εσείς ότι η Ελλάδα έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να ξεπεράσει την κρίση.

Άλλωστε, νομίζω ότι οι δυσκολίες της Ελλάδος είναι γενικότερες δυσκολίες. Βλέπω στην Ισπανία το έλλειμμα, υπάρχουν και εκεί αρκετές δυσκολίες και νομίζω ότι είναι γενικότερη δυσκολία για το νόμισμά μας, το ευρώ", τόνισε υποδεχόμενος τον κ. Βεστερβέλε.

Απαντώντας στην προσφώνηση ο Γερμανός ΥΠΕΞ, εξέφρασε την εμπιστοσύνη της χώρας του προς την Ελλάδα ότι θα ξεπεράσει την κρίση.

"Νιώθουμε πραγματικά μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Ελλάδας να μπορέσει να υπερβεί αυτή την κρίση", τόνισε.

-//-

Οταν ... δεν ήσουν βέβαιος, όταν ... κατακρεουργούσαν την δικαιοσύνη, όταν... αλλάζανε τα ψηφοδέλτια κατα την ψηφιση του Συντάγματος... ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ πανμέγιστε Πρόεδρε... ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: