Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Υποψήφιος ο Γιάννης Μπουτάρης για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης

Με τον Γιάννη Μπουτάρη υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης θα κατέβει στις εκλογές του Νοεμβρίου η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη». Την απόφαση αυτή ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μπουτάρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης.



Ταυτόχρονα, επέμειναν στην πρόταση για κοινή κάθοδο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο. Σε περίπτωση που επιτευχθεί κάτι τέτοιο η "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη" θα προτείνει ως υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Μπουτάρη, όμως ο ίδιος είπε ότι είναι πρόθυμος να κάνει πίσω αν βρεθεί κάποιος καλύτερος από αυτόν.

Οι Γ. Μπουτάρης, Π. Αβραμόπουλος, Α. Κουράκης έστρεψαν τα πυρά τους εναντίον του δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου λέγοντας ότι έφερε την πόλη στη σημερινή κατάσταση και του καταλόγισαν ευθύνες για τα κρούσματα κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης στον Δήμο, με κορυφαίο την υπεξαίρεση τριάντα εκατομμυρίων ευρώ από τα Ταμεία του. Είπαν, ακόμη, ότι συμπεριφέρεται ως "κομματικός εγκάθετος" της Ν.Δ.

Επισήμαναν την ανάγκη να γίνει αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου ύστερα από 25 χρόνια και τόνισαν ότι η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη "ενώνει και κερδίζει".

Από την Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: