Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

«Πάγωσε» η προσωπική περιουσία του Παύλου Ψωμιάδη

Το «πάγωμα» της προσωπικής περιουσίας του προέδρου και μεγαλομετόχου του ομίλου «ΑΣΠΙΣ» αποφάσισε το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Το «Μπλόκο» στα περιουσιακά στοιχεία του Π. Ψωμιάδη και των μελών της οικογενείας του ζήτησαν να μπει 63 επενδυτές που αγόρασαν ομόλογα της ΑΣΠΙΣ Capital.

Συγκεκριμένα, οι 63 επενδυτές με μία αίτηση περίπου 100 σελίδων, την οποία κατέθεσαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων), στρέφονται κατά του προέδρου και διευθύνοντος σύμβουλου της ΑΣΠΙΣ Π. Ψωμιάδη, σε μια προσπάθεια να μπλοκάρουν τη μεταβίβαση της περιουσίας του ώστε να διασφαλίσουν τις μελλοντικές απαιτήσεις τους για την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστησαν.

Ειδικότερα, οι αιτούντες υποστηρίζουν ότι εξαπατήθηκαν και ζητούν την προσημείωση υποθήκης στα περιουσιακά στοιχεία του Π. Ψωμιάδη, της συζύγου του Μάρως και της κόρης του Ολγας καθώς και των εταιρειών που ελέγχει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΣΠΙΣ, μέχρι του ποσού των 8,5 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σχετικά με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ΑΣΠΙΣ, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Β. Ιωαννίδης με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ζητεί την παραπομπή του Π. Ψωμιάδη στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων προκειμένου να δικαστεί για πλαστογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: