Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Βαλυράκης: Παίζει καθυστερήσεις η Δικαιοσύνη για τη Siemens

Λάβρος κατά της στάσης που τηρεί η Δικαιοσύνη απέναντι στην Εξεταστική για το σκάνδαλο της Siemens, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της επιτροπής, Σήφης Βαλυράκης.

Χαρακτήρισε κραυγαλέες τις καθυστερήσει στην αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, τονίζοντας ότι δημιουργεί εύλογα ερωτήματα.

Ο βουλευτής της συμπολίτευσης πρόσθεσε ότι στην περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η αποστολή μέσα στις είκοσι ημέρες που μεσολαβούν από τη διακοπή των εργασιών για το Πάσχα, μέχρι την επανέναρξή τους, τότε «θα πρέπει να διερευνηθεί, αν η καθυστέρηση είναι από ανεπάρκεια ή πρόκειται για μεθόδευση».

Παράλληλα, έκανε λόγο για ολιγωρία της Δικαιοσύνης "που άφησε να περάσουν άπρακτα τρία χρόνια, δίνοντας την υπόθεση σε έναν πρωτοδίκη, με αποτέλεσμα να δραπετεύσουν οι ένοχοι και βασικοί μάρτυρες". Εκτίμησε ότι θα μπορούσαν να είχαν σταλεί οι φάκελοι στη Βουλή, καθώς γίνονται αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα.

"Η Δικαιοσύνη, είπε, οφείλει να κινείται ταυτόχρονα με την εξεταστική. Εμείς δεν μπορούμε, ούτε θέλουμε να παρέμβουμε στο έργο της Δικαιοσύνης, όμως ο καθένας έχει την εντολή του", δήλωσε ο Σ. Βαλυράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: