Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα

Σύλλογος για την διάσωση της καρέτα - καρέτα
Γίνε εθελοντής - Βοήθησε οικονομικά κάνοντας δώρα στα παιδιά

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση Βαλυράκη κατά δικαιοσύνης και διοίκησης του ΟΤΕ για τη Siemens

Επίθεση κατά της Δικαιοσύνης και της σημερινής διοίκησης του ΟΤΕ εξαπέλυσε με δήλωσή του ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση Siemens, Σήφης Βαλυράκης, με αφορμή πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας «Αυριανή».

Η εφημερίδα θεωρεί «ηχηρό ράπισμα από τη Δικαιοσύνη, στην ανευθυνότητα των πολιτικών που συμμετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens» το ότι «οι δικαστές αρνήθηκαν να ασκήσουν δίωξη κατά του διοικητή του ΟΤΕ, την οποία είχε ζητήσει ο κ. Βαλυράκης, γιατί δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του κ. Βουρλούμη».

Όπως σημειώνει ο κ. Βαλυράκης, το ράπισμα από τη Δικαιοσύνη με την μη άσκηση ποινικής δίωξης κατά της διοίκησης Βουρλούμη, αφορά στο σύνολο των μελών της εξεταστικής «η οποία ομόφωνα απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη για το θέμα της διοίκησης Βουρλούμη, που ανεξέλεγκτη και ατιμώρητη συνεχίζει να εγκληματεί και να συγκαλύπτει τη ζημία σε βάρος του ΟΤΕ, του Ελληνικού Δημοσίου και του Ελληνικού Λαού».

Ο κ. Βαλυράκης κάνει λόγο για ομόφωνη πορισματική αναφορά της εξεταστικής επιτροπής προς τις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, για να συμπληρώσει ότι «τυχόν άρνηση άσκησης ποινικής δίωξης κατά Βουρλούμη αποτελεί ύβρη κατά της Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού εν ονόματι του οποίου ασκείται η Δικαιοσύνη».

Ο Ελληνικός λαός, καταλήγει η ανακοίνωση παρακολουθεί προβληματισμένος ένα διεθνές σκάνδαλο, όπως αυτό της Siemens, να έχει διερευνηθεί σε όλες τις χώρες εκτός της Ελλάδας και μένει εμβρόντητος, διότι μετά από επτά χρόνια κυκλοφορούν ελεύθεροι οι όποιοι ένοχοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: